Idag firar vi att NOREM fyller 4 år!

VI är tacksamma för det stöd och förtroende vi har fått från våra kunder, partners och fantastiska team under denna resa som bara har börjat!

Med ett team av 35 engagerade konsulter och medarbetare utspridda på 6 orter har vi gått från att vara en liten aktör till att idag vara bland de tio största i branschen och är idag en stark organisation som fortsätter att växa och utvecklas. Vi tror på tillväxt tillsammans med våra kompetenta konsulter och medarbetare och ser ljust på framtidens utmaningar.

Vi är stolta över att vara Sverigeledande när det gäller lokalförsörjning, ett bevis på vår förmåga att leverera högkvalitativa lösningar och möta kundens unika behov. Vi har även etablerat oss som en seriös aktör inom rådgivning kring fastighetsförvaltning och är stolta över att ligga i framkant även när det gäller digitalisering och hållbart tänkande.

Ett stort TACK till alla som har varit en del av vår resa! Vi ser fram emot fortsatta framgångar och att skapa ännu större avtryck inom fastighetskonsultbranschen.