Interims tjänst – Tillförordnad mark och exploateringschef

Interims tjänst – Tillförordnad mark och exploateringschef

Norem har haft en interims tjänst på plats i Köpings kommun med Gunilla Hedlund som tillförordnad mark och exploateringschef under 2022/23.

Uppdraget har gått ut på att leda och hålla fart i verksamheten och utveckla området. Gunilla har lång och gedigen kompetens inom mark- och exploateringsfrågor, projektledning samt som chef och ledare i olika befattningar i sammanlagt ca 20 år. Med denna kompetens har hon kommit in med erfarenheter och utvecklat verksamheten och organisationen.

På daglig basis har hon coachat och lett medarbetare. I uppdraget har hon också jobbat tillsammans med sina medarbetare och utvecklat samhällsbyggnadsprocessen och olika exploateringsprojekt som t ex Ullviängar. Ullviängar är ett stort markområde, som gränsar till Volvo i Köping, där det kommer bli möjligt att etablera nya verksamheter och på sikt även bostäder. 

Vi på Norem hjälper våra kunder att hantera tillfälliga behov av chefer och specialister. Norem har idag en upparbetad bank av interim konsulter och även samarbetspartners som möjliggör att vi snabbt och träffsäkert kan leverera kandidater när det inte finns tid att påbörja identifiering och utvärdering av externa kandidater.

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig till oss.

Inger Fredriksson , Senior Fastighetskonsult och Projektledare
076-607 77 81 | inger.fredriksson@norem.se

Lena Wilton, Chief Development and Operations
070-932 75 89 |   lena.wilton@norem.se

Färdigheter

,

Upplagt på

11.09.2023