Idag den 24 november går stapeln av för Stora Kontorsdagen i Stockholm som anordnas av Fastighetssverige. Norem är en av partnerföretagen till Fastighetssverige och kommer därför att vara på plats och delta. Vi ser fram emot en spännande och givande dag!

Norems VD, Pär Carlsson kommer att vara expertkommentator tillsammans med Peter Wiman, analyschef, EY Real Estate. Ni kommer också kunna säga hej till Lena Wilton och Johan Arvidsson som är på plats.

”Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.
Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.
Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.”
Fastighetssverige.se