Den 8 mars arrangerades återigen Stora Kontorsdagen som anordnas av Fastighetssverige, men denna gång i Göteborg. Norem var en av partnerföretagen till Fastighetssverige och var därför på plats och deltog. Det blev en spännande och intressant dag med många givande möten!

Dagen avslutades med en paneldiskussion om framtidens kontor där Pär Carlsson deltog från Norem, samt Marina Fritsche, vice vd & regionchef, Wallenstam AB, Johanna Munck af Rosenschöld, vd, Strategisk Arkitektur och Magnus Hagström, senior manager, Tenant and Partner.

”Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter. 
Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden. 
Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter.”Fastighetssverige.se