Lokalprojektledare till Gävle alternativt Linköping/Norrköping. Nu söker vi en engagerad och lyhörd konsult inom fastighets- och lokalrådgivning.  

Norem växer och vi behöver bli fler i region Öst och söker därför förstärkning till vårt befintliga team. Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster och vi behöver omgående en ny medarbetare inom lokalprojektledning med placering i Gävle eller Östergötland. 

Har du en eftergymnasial utbildning samt bakgrund som förvaltare, uthyrare eller har jobbat med lokalanpassningar i olika former så är detta jobbet för dig! Vi söker en strukturerad, driven och lyhörd projektledare för omgående anställning till ett pågående uppdrag.  

Norem har idag kontor i Uddevalla, Göteborg, Malmö, Gävle, Linköping och Norrköping. Vi arbetar nationellt på uppdrag av privata och offentliga kunder i många olika branscher. Vårt tjänsteutbud är unikt då vi arbetar heltäckande med rådgivning inom hela fastighetsprocessen. Vi arbetar från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser av lokalbehov vidare till genomförandeskedet med förstudie, projektering, produktion och besiktning för att slutligen även vara rådgivande expertstöd i förvaltningsskedet med bland annat förvaltningsstrategier och överlåtelser.

Se mer om oss på norem.se. 

Kontakta gärna Pär Carlsson direkt på telefon 072-9614451 alt par.carlsson@Norem.se 

Vi tillsätter tjänster löpande.