Nätverket Fastighetsförvaltning har till syfte att arrangera föredrag kring ett aktuellt ämne och diskutera framtida utmaningar och möjligheter kring fastighetsförvaltning och främja erfarenhetsutbyte. Nätverket vänder sig till chefer och fastighetsförvaltare inom privat och offentlig sektor. Nätverket är grundat av Norem och forumet för nätverket är ”Nätverket Fastighetsförvaltning” på LinkedIn.

”Vi är väldigt glada att kunna vara en samlingpunkt för de som vill inspireras och dela erfarenheter med varandra inom fastighetsförvaltning”, berättar Lena Wilton CDO, Norem/ VD, Norept.

Med nätverket kommer medlemmarna kunna ta del av erfarenhetsutbyte och tips om nyckeltal, energi, organisation, strategi för drift, underhåll och upphandling, digitalisering och AI, hållbarhetsfrågor kopplat till förvaltning, säkerhet, avtalsuppföljning och Aff (avtal för fastighetsförvaltning och service) bland annat.

Den första nätverksträffen arrangeras den 8 februari 2024 med temat
Utveckling av digitalisering inom Fastighetsförvaltning”.
Program:

 • Introduktion
  Lena Wilton, VD Norept.
 • Data driven verksamhetsutveckling i Allmännyttan
  Carl Ståhle, Expert digitalisering och fastighetsutveckling, Fastighet och Hållbarhet, Allmännyttan.
 • Fastighetseffektivisering med hjälp av sensorer – case study från Akademiska Hus
  Niclas Johansson, CTO of Analytics and Data Management Sweden, TietoEVERY.
 • Digitaliserings tjänster för förvaltning – Nocapo, fastighetskalkyl för förvaltning skapad av Norept
  Tomas Malmberg, Senior rådgivare och affärsutvecklare av Nocapo, Norem/ Norept.

Nätverkträffen hålls på plats på Norem kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö eller digitalt med gemensam digital sändning mellan kl 8.30 till 09.45. För dem som deltar på plats startar nätverksträffen med mingel och frukost kl 08.00 på respektive Norem kontor.

Är du chef eller fastighetsförvaltare inom privat eller offentlig sektor? Gå gärna med i Nätverket Fastighetförvaltning på LinkedIn! Gå med i Nätverket Fastighetsförvaltning!

Ta del av inbjudan i sin helhet här: