Norem fortsätter att rekrytera ytterligare i takt med sin tillväxtstrategi och fortsatta utveckling. Från och med 1 februari får Göteborgskontoret en ny kollega. Vi välkomnar Anders Juhlin som ny fastighetskonsult och projektledare hos oss.

– Det här ska bli roligt och spännande. Jag ser fram emot att, tillsammans med våra kunder, hitta de bästa lösningarna på deras utmaningar, säger Anders Juhlin, Fastighetskonsult på Norem.
Anders kommer närmast från Göteborgs Universitet Fastighet där han varit projektledare för de laborativa ytorna i hus Natrium som just nu byggs på Medicinareberget i Göteborg. Förutom projektledare har Anders även en tidigare bakgrund som bl.a. övergripande lokalplanerare, facility manager och projektplanerare inom kommun, region och näringslivet.

Anders kommer att utgå från kontoret i Göteborg som är vårt största kontor i dagsläget med sina 7 anställda.

– Vi välkomnar Anders till vårt team i Göteborg. Anders långa erfarenhet inom förvaltning och lokalprojekt kommer tillföra mycket till vårt team framåt. Vi har en mycket stark efterfrågan på tjänster så Anders kommer omgående starta upp ett antal projekt hos oss, säger Vd Pär Carlsson.

Kontakta oss om du vill veta mer
Anders Juhlin, Fastighetskonsult
0703-30 70 87 | anders.juhlin@norem.se

Pär Carlsson, VD
0729-61 44 51 | par.carlsson@norem.se