Snart går ännu ett år till sin ända och det är dags att landa i det år som varit. 

Trots pandemin som har påverkat oss alla, så har det varit ett händelserikt år för Norem. Vi har upplevt en snabb tillväxt under året som gått och vi ser fram emot att fortsätta kunna erbjuda  konsulttjänster inom hela fastighetsprocessen. Vi uppskattar det förtroende som våra kunder haft för oss under detta år. Det är av stor vikt för oss att kunna leverera kvalité på de tjänster vi erbjuder genom engagemang, tillit och arbetsglädje. Vi välkomnar nästa år med fler nätverksträffar, fler goda samarbeten och fler fantastiska kollegor.

Vi vill därmed ge ett stort tack till alla kollegor och kunder för gott samarbete! Det har bidragit till ett fantastiskt spännande år. Vi vill även passa på att skicka med er Norems julkorsord 2021 att lösa under lediga mellandagar! Ladda ner som pdf och skriv ut.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! 

Eftersom vi jobbar mycket med hållbar samhällsutveckling i svenska kommuner med bland annat behovsanalyser och lokalförsörjning med skolor, så känns det viktigt för oss att vara med och stötta UNICEF:s kamp om alla barns lika rätt till att gå i skolan. Det är med stor glädje vi donerar till en organisation som använder resurser tillägnat till bland annat skolprojekt.