På onsdag den 8 mars är det dags för den andra upplagan av Stora Kontorsdagen i Göteborg som arrangeras av Fastighetssverige. Norem finns på plats och vår VD Pär Carlsson deltar som expert i fördjupande panelsamtal om framtidsvisionerna inom kontorssegmentet. Vi ser fram emot en inspirerande dag med fokus på kontor!

Tillsammans med Marina Fritsche, vice vd/regionchef på Wallenstam, Magnus Hagström, senior manager på Tenant and Partner, Johanna Munck, vd på Strategisk Arkitektur deltar Norems VD Pär Carlsson som expert i det fördjupande panelsamtalet med fokus på framtidsvisionerna inom kontorssegmentet. Under dagen deltar även Lena Wilton, Anna Clark och Kristian Henninge från Norem och finns på plats i Göteborg.

STORA KONTORSDAGEN GÖTEBORG, den 8 mars är det dags för 2023 års upplaga av mötesplatsen Stora Kontorsdagen GBG på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Den fullspäckade dagen med 100 procent fokus på kontor bjuder bland annat på ett fördjupande panelsamtal med fokus på framtidsvisionerna inom kontorssegmentet.
Vart ska kommande generationer arbeta? Hur blir kontoret klimatneutralt och hälsofrämjande för personalen? Hur utvecklas egentligen kontoret som investeringsslag framöver? Det blir ett framåtlutat samtal om kontorets och kontorsmarknadens framtid” – fastighetssverige.se