Nu är det dags för höstens Nätverksträff inom Nätverket Lokalförsörjning! Välkomna på ett fysiskt frukostmöte med digital föreläsning och expertgenomgång av en av våra lokalstrateger.

Nu är det dags för höstens nätverksträff inom Norems nätverk inom Lokalförsörjning. På dessa träffar hålls föredrag kring ett aktuellt ämne och vi diskuterar framtida utmaningar kring lokalförsörjning och strategier för lokaler och fastigheter. Nätverket vänder sig till kommunledning, lokalstrateger och beslutsfattare kring verksamheter, lokaler och fastigheter. Nätverket är grundat av Norem och består nu av närmare 150 medlemmar på LinkedIn.

Nytt för höstens nätverksträff blir att samtliga träffar sker samtidigt och att föredraget hålls i Göteborg men sänds digitalt till övriga orter. Frukostmingel på plats på respektive kontor (Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Malmö och Norrköping) den 15 november kl. 08.30-10.00.

Anmälan sker till isabella.sesar@norem.se senast den 7/11. Ange gärna antal personer, namn, eventuella allergier samt om ni önskar närvara på träffen i Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Malmö eller Norrköping.

Varmt välkomna!