Trots en tuff marknadssituation och oroligheter i omvärlden så ser vi på Norem med positiv tillförsikt fram emot nästa år. Vi planerar att fortsätta vår expansion och har nu publicerat lediga tjänster hos oss på Norem, välkommen med din ansökan!

Vill du bli vår nästa medarbetare? Vi söker ytterligare kollegor till vårt team runtom i hela Sverige. Välkommen med din ansökan via mejl till info@norem.se

Vårt tjänsteutbud är unikt då vi arbetar heltäckande med rådgivning inom hela fastighetsprocessen. Vi arbetar från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser av lokalbehov vidare till genomförandeskedet med förstudie, projektering, produktion och besiktning för att slutligen även vara rådgivande expertstöd i förvaltningsskedet med bland annat förvaltningsstrategier och överlåtelser. I olika faser tar vi även stöd av underleverantörer i vårt nätverk men vi håller ihop helheten.

Nu söker vi fastighetskonsulter med olika inriktningar, Lokalresursrådgivning, Hyresgästrådgivning och Förvaltningsrådgivning. Känner du att detta passar in på dig? Tveka inte att söka redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! På vår Karriär-sida hittar du alla lediga tjänster.