Idag lanserar Norem tillsammans med Adda AffärsConcept (ett bolag inom SKR) kursen ”Diplomerad Lokalstrateg”. Utbildningen riktar sig främst till de som vill få kunskaper inom området lokalstrategi som tidigare inte har några förkunskaper eller som idag jobbar som lokalstrateg men vill fördjupa sig inom området. Vi är väldigt glada att nu ha möjlighet att kunna erbjuda denna utbildning till marknaden. Intresset har varit stort och utbildningen är nu fullsatt, så vi har skapat en ny möjlighet med en kurs även till våren så skynda er att anmäla er till denna! 

Vi ser en avsaknad av en specialinriktad utbildning för de lokalstrateger som arbetar inom offentlig sektor som ger ett bra stöd för att arbeta i rollen som lokalstrateg. Norem har lång och bred erfarenhet av arbete med lokalstrategier och stöttar med vår expertis under utbildningen. Adda AffärsConcept har lång erfarenhet av att erbjuda olika former av utbildningar riktat mot offentlig verksamhet. 
 
-Vi är idag väldigt glada för detta samarbete mellan Norem och Adda AffärsConcept och möjligheten att tillsammans erbjuda en välbehövlig och efterfrågad utbildning till marknaden, säger Pär Carlsson, VD på Norem.  
 
-Våra båda bolags kompetenser kompletterar varandra bra och just bredden är en av styrkorna i denna utbildning, kompletterar Rickard Andersson, affärsrådgivare och utbildare på Adda AffärsConcept. 
 
Det går nu att anmäla sig enlig länken nedan till vårens kurser. Så skynda er och gå in och anmäl då kursen har ett begränsat antal platser! 

Datum då kursen går av stapeln: 
2023 
Dag 1: 18 januari 2023 Plats: Stockholm slussen Hotell Hilton (Lokalförsörjningsprocessen)  
Dag 2: 8 februari 2023 Plats: distans via digital plattform (Lokalförsörjningsplanering) 
Dag 3: 15mars 2023 Plats: distans via digital plattform (Projektledning) 
 
Varmt välkomna! 
Norem och Adda AffärsConcept 
 
Länk till anmälan: 
Diplomerad lokalstrateg — Adda – Fd SKL Kommentus