Åhoj vad tiden går fort när man har roligt! Det har nu gått två år sedan Norem startade sin verksamhet i Västsverige. På kort tid har vi vuxit kraftigt och agerar nu nationellt med bred kompetens inom hela fastighetsprocessen. 

Alla vi på Norem har fortfarande en nyfikenhet och upptäckarlust som ett litet tvåårigt barn. Samtidigt har vi samma kaxiga inställning om att vi vill och vågar som tonåringar men visdom och klokskap som åldringar. Vi samlar alla dessa egenskaper och fortsätter att utveckla oss både som individer och som grupp. Häng gärna med oss på vår fortsatta framtidsresa! 

-Vi har haft två fantastiska år tillsammans och har byggt ett väl sammansvetsat konsultteam som jobbar med stort engagemang nära våra kunder! När vi ser på framtiden och vår fortsatta utveckling av bolaget och våra kundrelationer gör vi det med spänning och tillförsikt, säger en stolt Pär Carlsson, VD på Norem.  

Vi vill gärna uppmärksamma vår ”födelsedag” och det gör vi genom att vi skänker en slant till UNICEF:s kamp om alla barns rätt till att gå i skolan. Vill du läsa mer om deras olika fokusområden så gå in på UNICEF:s hemsida.

-Det är med stor glädje vi donerar till UNICEF, en organisation som använder sina resurser tillägnat bland annat skolprojekt. Då det också är en del av Norems rådgivningsverksamhet i Sverige, avslutar Pär Carlsson. 

Kontakta oss gärna om du vill veta mer 
Pär Carlsson, VD
0729- 61 44 51| par.carlsson@norem.se